Det är awsome med kortfilmer <3

"Post, nej tack!", En Australisk kortfilm från 2007 av bröderna MacRae. Handling: Är man ny som brevbärare, får man förstås den jobbigaste biten. Jobbig på mer än ett sätt.


Kortfilmen var på 5 minuter och rätt så lol, men även så blev man lite Wh00t?


Dels för den där gammla snubben - som fick alla andra att hata den där muslimen som delade ut posten, även fast han inte hade gjort något ont/fel. Sen blev man fundersam på slutet, för den gamla gubbens dotter kom förbi postkontoret och träffade muslimen också hade hon märkt att hennes pappa stämt han eller så för att vara oanpassad till postarbetet. I slutet blev hon ba arg och slängde posten hon hämtade till sin farsa på golvet. Muslimen fick arbetet tillbaka, men delade inte ut post till den där gamla mannen igen.


Hahahaha, rätt cool film huh? xD åhååå på nått sätt så älskar jag kortfilmer. De är så mystiska, och lite trevliga för stunden.


Jag såg en kortfilm förra veckan (tror jag att det var), som handlade om en man som blev efterföljd av en äcklig figur hela tiden. Till slut tog mannen självmord, och det slutade med att den där äckliga figuren följde efter någon annan. Rätt creapy yes, men ändå "wow". Kan filmer verkligen vara så korta, och ändå hänga så bra ihop? Det är läckert.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0